Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
https://www.paulaschoice.nl/nl/cplus-5percent-vitamin-c-sheer-moisturizer-spf-50/11367.html

C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 - Mini

Bescherm, verhelder & hydrateer je huid met één multi-actieve stap.

€ 18,00
  • Bescherm, verhelder & hydrateer je huid met één multi-actieve stap.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
  • Ingrediënten: Vitamine C, ‌Acetyl zingerone, ‌Porphyra umbilicalis extract Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • 5% vitamine C versterkt uv-bescherming, minimaliseert huidverkleuringen en voorkomt toekomstige pigmentvlekken

  • Klinisch bewezen: hydrateert & verheldert je huid

  • Mix van uv-filters met SPF 50 tegen zonneschade

Deze lichte, multi-actieve SPF beschermt, versterkt en verheldert zichtbaar de huid met 5% vitamine C, acetyl zingerone en van algen afkomstige aminozuren.

5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 is treatment, moisturizer en SPF in één krachtige stap. Drie vormen van zeer stabiele vitamine C verhelderen dofheid, egaliseren en boosten SPF voor geavanceerde bescherming. Aminozuren, afkomstig van algen, verbeteren het vermogen van de huid om tekenen van schade door luchtvervuiling te beperken. De lichte, hydraterende formule geeft direct een mooie glow met een transparante finish die geschikt is voor alle huidtypen en huidtinten.

De kortingsaanbieding is niet geldig voor dit nieuwe product.

Klinisch bewezen: laat de huid stralen & verbetert hydratatie*

*Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 30 deelnemers na 8 weken.

Voor
Na
Voor
Na

100% is het ermee eens dat het geen witte waas achterlaat*

*Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 30 deelnemers.

Voor
Meteen erna
Voor
Meteen erna
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Vitamine C

Vitamine CEén van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van huidveroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

‌Acetyl zingerone

Acetyl zingerone

Deze antioxidant, afkomstig van gember, biedt vele voordelen voor de huid, met name rond het compenseren van de zichtbare impact van blootstelling aan luchtvervuiling en het herstellen van eerdere schade.  

‌Porphyra umbilicalis extract

Porphyra umbilicalis extract

Rode algensoort die de huid helpt te beschermen tegen schade door luchtvervuiling en die perfect samenwerkt met vitamine C.

De complete ingrediëntenlijst:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate 7,5%, sunscreen), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate 5%, sunscreen), Glycerin (skin replenishing), Silica (texture-enhancing), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone, 2%, sunscreen agent), Octocrylene (2%, sunscreen agent), 3-OEthyl Ascorbic Acid (Skin Conditioning Agent), Ascorbyl Glucoside (Skin Conditioning Agent), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Propanediol (Humectant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), Acetyl Zingerone (Antioxidant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity Controlling Agent), Diethylhexyl Syringylidenemalonate (Light Stabilizer), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (Viscosity Increasing Agent), Entada Phaseoloides Bark/Seed Extract, Porphyra Umbilicalis Extract (Skin Conditioning Agent), Hydrogenated Lecithin (Skin Conditioning Agent), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Solvent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Tocopherol (Skin Conditioning Agent), Xanthan Gum (Emulsifying Agent), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Laureth-4 (Surfactant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Titanium Dioxide (Opacifying Agent), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499) (mineral pigment)

Toepassing

Je gebruikt een dagcrème met SPF altijd als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Breng deze dagcrème ’s ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals.
Gebruik je overdag een foundation en/of gezichtspoeder? Laat je crème dan eerst even intrekken voordat je de foundation aanbrengt.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 - Mini

Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Is de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 geschikt voor een acne-gevoelige huid?

Ja, deze zeer lichte dagcrème met SPF is geschikt voor een acne-gevoelige huid. De formule bevat vitamine C en krachtige antioxidanten die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen die voorkomen bij puistjes. Deze ingrediënten helpen ook bij het vervagen van huidverkleuringen na puistjes. De formule heeft een zeer lichte textuur, dus het zal de poriën niet verder verstoppen en puistjes niet verergeren.

Is de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 geschikt voor een rosacea-, eczeem- of gevoelige huid?

Hoewel de 3 vormen van vitamine C die zijn gebruikt zeer stabiel zijn en mild voor de huid, kan het effect verschillen per persoon vanwege de synthetische filters en de hoeveelheid vitamine C in de formule. We raden aan om dit product op een klein stukje huid te testen om te zien hoe je huid reageert. Mensen met rosacea of een anderszins gevoelige huid kunnen het beste SPF gebruiken met minerale filters, zoals onze DEFENSE Dagcrème SPF 30 of de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30.

Kan ik de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 met andere vitamine C en actieve producten combineren?

Ja, je zult zelfs verbeterde resultaten zien door een betere bescherming tegen vrije radicalen, een betere afweer tegen schade door luchtvervuiling en meer verbetering in huidverkleuringen, rimpels en verlies van stevigheid. We raden aan om langzaam te beginnen met meerdere actieve ingrediënten (zoals retinol, BHA en niacinamide) om te zien hoe je huid reageert en het gebruik na verloop van tijd te verhogen indien nodig.

Zijn er producten of ingrediënten waar de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 beter niet mee gecombineerd kan worden?

Alleen koperpeptiden. Koperpeptiden kunnen pure vitamine C oxideren, waardoor het minder effectief is op je huid. Als je vitamine C en koperpeptiden in je routine gebruikt, raden we je aan om één ingrediënt in de ochtend te gebruiken en de ander gedurende de nacht voor een maximaal effectiviteit.

Wat maakt de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 anders dan andere Paula's Choice dagcrèmes met SPF?

Onze 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 is de enige SPF met de unieke combinatie van vitamine C, speciale algenextracten en acetyl zingerone. Deze combinatie laat de huid stralen, vermindert oxidatieve stress en verbetert de herstellende eigenschappen van de huid. Het helpt ook om de teint te egaliseren en bij huidverkleuringen. De lichte, vloeibare textuur is vergelijkbaar met die van onze bestselling Resist Anti-Aging Dagcrème SPF 50 en Clear Dagcrème SPF 30. Het trekt sneller in, en geeft een subtiele glow vanwege de transparante perziktint.

Hoe zorgt de verpakking van de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 ervoor dat het product stabiel blijft?

Onderzoek maakt duidelijk dat veel van de beste ingrediënten voor de huid - waaronder antioxidanten en anti-aging krachtpatsers zoals vitamine C - kunnen worden aangetast in aanwezigheid van licht en lucht. Deze SPF zit in een ondoorzichtige verpakking waardoor het product niet blootgesteld wordt aan licht en zuurstof, waardoor het stabiel en effectief blijft van begin tot eind.

Kan de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 rondom de ogen aangebracht worden, zeker in combinatie met de C5 Oogcrème?

Ja, dit kan zelfs de resultaten verbeteren. Wanneer je beide gebruikt, breng dan de C5 Oogcrème in de ochtend aan gevolgd door de 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50. Als je huid vaak een reactie heeft op het aanbrengen van meerdere lagen, breng dan de C5 Oogcrème in de avond aan. Experimenteren is belangrijk, begin langzaam, kijk hoe je huid reageert en bouw het gebruik na verloop van tijd op naar behoefte. Als de combinatie van de C5 Oogcrème en de SPF 50 niet werkt voor overdag, probeer dan een andere Paula's Choice oogcrème in de ochtend. Vermijd je wimperlijn door je producten deppend rondom je ogen aan te brengen.

Hoe versterkt vitamine C de werking van SPF?

Vitamine C versterkt SPF door de bescherming door antioxidanten te boosten, de werkzaamheid van SPF te verbeteren, uv-schade te verminderen en de huid te verhelderen. Deze combinatie biedt extra bescherming tegen uv-schade, ondersteunt een gezonde huid, en laat de huid er stralend uitzien.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 travel size

C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 - Mini

Mini
€ 18,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.