redirect.alert.null
De Javascript funtionaliteit van je browser staat uit. Zet het aan om alle mogelijkheden van de website te kunnen ervaren.
Deze unieke mix van belangrijke ingrediënten stimuleert een egale teint en vervaagt de zichtbaarheid van hardnekkige verkleuringen en vlekken.
Minimaliseert verkleuringen
Vervaagt pigmentvlekken
Egaliseert een onregelmatige huidskleur
Het Clinical Discoloration Repair Serum is een krachtige, maar toch milde formule die verschillende soorten verkleuringen zichtbaar vermindert. Denk aan bruine en grijze plekjes en pigmentvlekken, veroorzaakt door zonneschade.
De multi-tasking mix verspreidt zich via verschillende paden in je huid en pakt de oorzaken van ongewenste verkleuringen aan. Bij regelmatig gebruik, zorgt de formule er geleidelijk aan voor dat pigmentvlekken en andere verkleuringen vervagen, je huidteint verbetert en dat nieuwe verkleuringen uitblijven.
Egaliseert de huidteint en vervaagt pigmentvlekken
Vervaagt zichtbaar pigmentvlekken
Pakt oorzaken aan van ongewenste verkleuringen
Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.
Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.
Bakuchiol Natuurlijk ingrediënt met huidherstellend vermogen. Stimuleert de werking van retinol.
Niacinamide (vitamine B3) Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.
Ingrediënten: Aqua, Niacinamide (skin-restoring), Glycerin (skin-replenishing), dicA cimaxenarT (skin-conditioning/brightening), C13-15 Alkane (solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Dicaprylyl Carbonate (emollient solvent), Ethyl Macadamiate (skin-softening), Behenyl Alcohol (texture enhancer), Glyceryl Stearate (emulsifier), Butylene Glycol (hydration), Silybum Marianum Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (skin-replenishing/skin-soothing/antioxidant), Lecithin (skin-restoring), Bakuchiol (skin-restoring/antioxidant), Xanthan Gum (texture enhancer), Caprylyl Glycol (emollient), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Allantoin (skin-soothing), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Hexylene Glycol (solvent), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing antioxidant plant), Glycine Soja (Soybean) Sterols (skin-replenishing/antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Phytate (chelating agent), Malic Acid (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).
Toepassing treatment
Beperk het gebruik in het begin tot drie keer per week en verhoog de frequentie geleidelijk aan naar eens per dag. Breng aan op gezicht en hals en vermijd je oogleden en lippen. Voor overdag geldt: gebruik erna altijd een dagcrème met ten minste SPF 30 en vermijd zonlicht zoveel mogelijk.
Niet per se. Je kunt het product zien als een aanvulling op je huidige routine. De formule kun je immers makkelijk gebruiken met ingrediënten als retinol, niacinamide, vitamine C en azelaïnezuur (om een paar voorbeelden te noemen). Door het product toe te voegen, til je je routine om een egalere huidteint te krijgen naar een hoger niveau en optimaliseer je de resultaten. Verkleuringen aanpakken vereist nu eenmaal een totaalaanpak. Een zachte reiniger, een exfoliant, een SPF-dagcrème en een voedende nachtcrème zijn ook belangrijk.
Bij gebruik op rode of roze vlekken na puistjes zul je het snelst resultaat zien. Bij grijze, bruine en donkerbruine/zwarte vlekken (deze kunnen vrij hardnekkig zijn) zul je het meest geduld moeten hebben. Zoals voor alle huidverzorging geldt: het resultaat kan bij iedereen anders zijn. Een dagelijks gebruik van 8-12 weken is de algemene termijn die nodig is om resultaten te zien, ongeacht de oorzaak van de verkleuring. Onthoud ook: voortdurend gebruik is essentieel om deze resultaten te behouden.
Het Clinical Discoloration Repair Serum pakt hypopigmentatie (verlies van pigment) niet aan. Gebrek aan pigment heeft verschillende oorzaken en kan lastig te behandelen zijn. Wie deze aandoening heeft, moet de juiste diagnose krijgen van een dermatoloog of arts en op basis daarvan een behandeling ondergaan. Voor plaatselijke resistente verkleuringen kunnen behandelingen in een huidkliniek nodig zijn: dit kun je ook het best met een dermatoloog of arts bespreken.
Voor iedereen die zijn of haar natuurlijke teint wil herstellen en een egalere huid wil krijgen. Het product is met name geschikt als je de klassieke ingrediënten tegen verkleuringen al hebt geprobeerd, maar nog geen zichtbare resultaten hebt gezien.
Nee. Dit serum is licht van textuur en smelt op je huid. De formule gaat perfect samen met andere producten en ingrediënten, waardoor je makkelijk met laagjes kan werken.
Hoogstwaarschijnlijk wel. Hoewel we continu gebruik adviseren om resultaten te behouden, zullen sommigen ook merken dat het dagelijks aanbrengen van zonnebrandcrème en zonlicht zoveel mogelijk vermijden de terugkeer van pigmentvlekken ook zal voorkomen. Heb je te maken met hardnekkigere problemen, zoals melasma, dan zorgt het stoppen vrijwel zeker voor een terugval. Continu gebruik is in dat geval daarom extra belangrijk.
Zeker! Hoewel dit product is ontwikkeld voor mensen met hardnekkige donkere vlekken, kun je het ook gebruiken als je een ongelijkmatige huidskleur hebt Ook handig: gebruik je dit serum al in een vroeg stadium, dan help je je huid te beschermen en voorkom je de vorming van donkere vlekken. Vaak zijn verkleuringen al aanwezig onder je huid en komen ze pas later aan de oppervlakte of wanneer je je huid herhaaldelijk blootstelt aan omgevingsfactoren.
Nee. We raden wel aan om blootstelling aan zonlicht te beperken. Als je voornaamste doel is om verkleuringen te minimaliseren, dan is het belangrijk om slim met de zon om te gaan. Oftewel: vermijd de zon zoveel mogelijk, breng dagelijks zonnebrandcrème aan en denk bijvoorbeeld aan hoeden, zonnebrillen en parasols.
Rode vlekken en littekens van puistjes: hoe kom je er van af?
Bakuchiol, wat is het?
The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, August 2019, pages E73–74 International Journal of Women’s Dermatology, February 2019, pages 30–36 Journal of Cosmetic Dermatology, February 2019, pages 263–270 British Journal of Dermatology, February 2019, pages 289–296 Scientific Reports, January 2019, ePublication Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery, January–March 2013, pages 4–11 Dermatology Research and Practice, July 2011, ePublication Cytotechnology, April 2009, pages 183–190