Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
NIEUW
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
https://www.paulaschoice.nl/nl/clinical-pro-retinaldehyde-dual-retinoid-treatment/1500-01.html

Clinical Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Deze krachtige retinoïde formule vervaagt op snelle wijze fijne lijntjes & rimpels, zonder irritatie.

€ 72,00
  • Deze krachtige retinoïde formule vervaagt op snelle wijze fijne lijntjes & rimpels, zonder irritatie.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Puistjes, Huidveroudering, Doffe huid
  • Ingrediënten: 0,1% Retinaldehyde (retinal), ‌0,16% Oleyl Adapalenate (adapinoïde), Granaatappelschil-extract Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
*De kortingsaanbieding is niet geldig voor dit nieuwe product.
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Vervaagt tekenen van huidveroudering zonder irritatie

  • Bevordert een egale huid

  • Verbetert textuur & hyperpigmentatie

Vernieuwende tweevoudige retinoïde treatment verbetert zichtbaar tekenen van huidveroudering voor een gladde textuur en egale, stralende huid.

Geformuleerd met retinaldehyde (een directe voorloper van huidactieve retinoïnezuur), wat minder conversiestappen nodig heeft vergeleken met retinol. De retinaldehyde is ingekapseld in een calcium-mineraal om irritatie te minimaliseren, en oleyl adapalenate is een in olie oplosbare retinoïde die zich direct verbindt aan de retinoïnezuurreceptoren op het huidoppervlak, en diep in de poriën doordringt zonder irritatie voor een egale huid zonder onzuiverheden. Granaatappelschil, een krachtige bron van antioxidanten, stimuleert een gezonde collageenproductie en verzacht schade voor een gelijkmatige teint. Een biogefermenteerde mix van een verzachtend gist- en paddenstoelenextract verbetert het vermogen van de huid om retinoïden te verdragen.

94% geeft aan dat het mild is voor de huid*

*Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 35 deelnemers na 3 weken.

100% had verbeterde textuur en verminderde fijne lijntjes* 

*Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 44 deelnemers na 8 weken.

Klinisch bewezen: bevordert een egale huid* 

*Gebaseerd op een onafhankelijk klinisch onderzoek met 44 deelnemers na 8 weken.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

0,1% Retinaldehyde (retinal)

0,1% Retinaldehyde (retinal)

Een vorm van retinol en voorloper van retinoïnezuur, vervaagt fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering. Vermindert ook onzuiverheden door onderliggende oorzaken aan te pakken.

‌0,16% Oleyl Adapalenate (adapinoïde)

‌0,16% Oleyl Adapalenate (adapinoïde)

Een synthetische voorloper van retinoïde adapaleen dat wordt gebruikt om textuur en poriën te verfijnen, en om fijne lijntjes en onzuiverheden te vervagen.

Granaatappelschil-extract

Granaatappelschil-extract

Een krachtige bron van antioxidanten die een gezonde collageenproductie stimuleert en schade door vrije radicalen en uv-stralen verzacht.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingredients:
Water (Aqua/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (antioxidant plant oil/emollient), Dimethicone (emollient/texture enhancer), Polyglyceryl-2 Stearate (emulsifier), Propanediol (humectant), Polyglyceryl-3 Diisostearate (emulsifier/stabiliser), Sodium Stearoyl Glutamate (emulsifier), Retinal (vitamin A/antioxidant), Tocopherol(vitamin E/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Saccharomyces Ferment Filtrate (hydration), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (plant extract/antioxidant), Punica Granatum Pericarp Extract (plant extract/antioxidant), Oleyl Adapalenate (antioxidant/retinoid derivative), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Stearyl Alcohol (texture enhancer), Hydroxyapatite (texture enhancer), Butylene Glycol (humectant), Cetyl Glyceryl Ether (emollient), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient plant oil), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Isopropyl Myristate (emollient/texture enhancer), Hydroxyacetophenone (humectant), Caprylhydroxamic Acid (chelating agent), Sodium Phytate (chelating agent/stabilizer), Xanthan Gum (stabilizer), Glycerine (humectant), Hydroxystearic Acid (texture enhancer), 1,2-Hexanediol (preservative), Sorbitan Oleate (emulsifier), Naringin (antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Titanium Dioxide (CI 77891) (occlusive/opacifying agent).

Toepassing

Stap 4 Treatments Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Toepassing treatment

Begin met 3x per week en verhoog de frequentie naar iedere avond als je huid dit tolereert. Breng 1-2 pompjes aan op je gezicht en hals, vermijd contact met de wimperrand en ogen. Zorgvuldig uitsmeren. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30.
Voorzorgsmaatregelen: Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen: spoel je ogen grondig met water. Bij irritatie of gevoeligheid: verlaag de frequentie of stop het gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij combinatie met AHA- of BHA-exfolianten, de huidreactie goed in de gaten houden. Bevat vitamine A.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor wie is de CLINICAL PRO Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment geformuleerd?

De formule is ideaal voor degenen met vergevorderde tekenen van huidveroudering en zonneschade zoals fijne lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid en huidverkleuringen. Grove of verstopte poriën, ruwe textuur en/of huidverkleuringen na puistjes behoren ook tot de huidproblemen. Dit product is zelfs geschikt voor een acne-gevoelige huid.

Wat maakt de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment anders dan andere producten van Paula's Choice met retinoïden?

De grootste verschillen tussen de formules zijn textuur, ingrediënten en op welke huidproblemen het gericht is. De CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment is een lichte lotion die snel wordt opgenomen en retinaldehyde en oleyl adapalenate (bekend als Adapinoïde) combineert om meerdere tekenen van huidveroudering aan te pakken, en ruwe textuur en acne-gevoelige huid te verbeteren. Het heeft een professionele sterkte maar is mild voor de huid, voor geavanceerde resultaten. Als je in het verleden een reactie hebt gehad op de CLINICAL 1% Retinol Treatment, dan is het een goed idee om de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment eens uit te proberen vanwege de mildere werking.

Waarom is de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment geel van kleur, en geeft dit vlekken op de huid?

Vitamine C in de puurste vorm heeft een felgele kleur, dus de kleur die je ziet vertegenwoordigt de krachtige hoeveelheid retinaldehyde in de formule. Bij het aanbrengen kun je mogelijk een lichte gele waas zien op de huid, maar dit is slechts tijdelijk. De kleur vervaagt snel zodra het product wordt opgenomen door je huid en zal geen vlekken achterlaten.

Is de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment geschikt voor beginners van retinoïden of is het alleen voor ervaren gebruikers?

Voor degenen met huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, ruwe textuur, onzuiverheden en verstopte poriën, is de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment een effectieve oplossing, hoewel het niet de beste optie is voor beginners van retinoïden. Begin met 1-2 keer per week aanbrengen en verhoog geleidelijk de frequentie om irritatie te voorkomen, gezien de krachtige werking. Probeer vooraf een patch-test om de gevoeligheid van je huid te testen.

Is de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment geschikt voor een gevoelige of een rosacea-gevoelige huid?

Deze formule is geschikt voor een gevoelige of een rosacea-gevoelige huid. De adapinoïde in de formule is niet-irriterend en kan roodheid zichtbaar verminderen. Ter aanvulling zijn de volgende kalmerende ingrediënten toegevoegd: granaatappelschil-extract, jojobazaadolie en paddenstoelenextract om irritatie en gevoeligheid te minimaliseren. Bouw het gebruik langzaam op met 1-2 keer per week, en verhoog geleidelijk de frequentie. Doe een patch-test voor zeer gevoelige huid. Wees voorzichtig met overmatig gebruik, dit kan leiden tot droogheid, gevoeligheid en puistjes. Je kunt ook ervoor kiezen lagere concentraties te gebruiken en consistente hydratatie om deze reacties te voorkomen.

Wat is het verschil tussen een voorgeschreven retinoïde en de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment?

Onze formule bevat retinaldehyde, het ingrediënt dat het dichtst in de buurt komt van retinoïnezuur dat zonder recept verkrijgbaar is en dat een minder irriterend alternatief kan zijn. In tegenstelling tot retinoïden op recept bevat onze formule zorgvuldig geselecteerde ondersteunende ingrediënten zoals granaatappelschil-extract, jojobazaadolie en paddenstoelenextract die helpen verzachten, hydrateren en op milde wijze meerdere tekenen van veroudering aanpakken, terwijl ze ook helpen tekenen van puistjes te verminderen.

Kan de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Hoewel de systemische absorptie van uitwendig toegepaste, vrij verkrijgbare retinoïden laag is, raden we aan om voorgeschreven retinoïden (Renova™, Retin-A™, Differin™, Tazorac™ en generieke tretinoïne) en vrij verkrijgbare producten met retinol en derivaten (retinylretinoaat, retinaldehyde, retinyllinolaat, retinylpropionaat of hydroxypinacolonretinoaat) te vermijden vanwege hun relatie met voorgeschreven retinoïden. Kies bijvoorbeeld voor een anti-aging product zonder retinol of derivaten daarvan. Voor aanvullende vragen over ingrediënten tijdens zwangerschap of borstvoeding kun je overleggen met je huisarts en ons expert artikel lezen om meer te weten te komen over skincare producten die veilig zijn tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Kan ik de CLEAR-collectie combineren met de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment en op welke manier?

Je kunt deze treatment dagelijks gebruiken na het aanbrengen van de CLEAR BHA-exfoliant. 'S avonds kun je de CLEAR Oil-Free Nachtcrème gebruiken als laatste stap in je routine en overdag eindig je met de CLEAR SPF 30 dagcrème. Het is veilig om retinoïden te combineren met ingrediënten zoals AHA, BHA, vitamine C en niacinamide, maar overleg met je huisarts als je retinoïden op recept gebruikt.

Wanneer kun je beter retinoïden vermijden?

Omdat retinoïden krachtige huidverzorgingsingrediënten zijn, zijn er bepaalde omstandigheden waarin je het gebruik van deze ingrediënten in je routine moet vermijden. Bijvoorbeeld: 1) Bij zwangerschap of borstvoeding. 2) Als je bepaalde medische huidaandoeningen hebt en je huisarts het gebruik van deze ingrediënten afraadt. 3) Als je huid verbrand is door de zon of je hebt open wondjes. 4) Voorafgaand aan cosmetische correctieprocedures met lampen of lasers, en gedurende een bepaalde periode voorafgaand aan en na zuurpeelings met hoge sterkte (raadpleeg je arts).

Kan de CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment rondom de ogen en lippen gebruikt worden?

Ja, je kunt dit product combineren met je favoriete oogcrème. Breng aan tot aan de oogkas en vermijd de oogleden. Breng het niet te dicht aan bij de wimperrand. Je kunt het rondom de lippen gebruiken tegen rimpeltjes maar vermijd direct contact met de lippen zelf. Voor degenen met gevoeligheid voor retinoïden geldt: pas het gebruik aan.

Maak je routine compleet

Onderzoek

Advances in Therapy, October 2022, pages 5,351-5,375
Polymers, May 2021, pages 1-22
Pharmaceuticals, August 2020, pages 1-22
International Journal of Cosmetic Science, April 2019, pages 240-256
Journal of Drugs in Dermatology, March 2019, pages 255-260
American Journal of Clinical Dermatology, January 2019, pages 345-365
Journal of Cosmetic Dermatology, September 2021, pages 2,874–2,879; and June 2018, pages 471-476
Clinical Interventions in Aging, December 2006, pages 327-348
Journal of Ethnopharmacology, October 2005, pages 311-317
Free Radical Biology and Medicine, June 1996, pages 761-769

Dit product is niet op voorraad.

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

Full size
€ 72,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.